Etro New Tradition - Uniseks toaletna voda

Etro New Tradition - Uniseks toaletna voda

Etro Messe de Minuit - Uniseks toaletna voda

Etro Messe de Minuit - Uniseks toaletna voda

Etro Etra - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E31366
Intenzivan početak snažne note palisandrovog drveta predstavlja intenzivnost ovog mirisa; začini, kedar i geranijum predstavljaju mušku stranu, a sandalovina, mošus i vanila ublažavaju prvi utisak umirujućim akordima. Korijander, kardamon i ružino drvo su top note, jasmin, ruža, geranijum, crvena paprika, kedar i sandalovina čine srce mirisa. Osnova je od mošusa i vanile. Nastala je 1999. godine.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Vanila
Srce (middle note) Kedar, Geranijum, Jasmin drvo, Biber, Ruža, Sandalovina
Glava (top note) Brazilsko ružino drvo, Kardamom, Korijander
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO ETRA 50 ml EDT Toaletna voda u spreju 50ml unisex Proizvođač: Etro S.p.A Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.