Montale  Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Boisé Fruité - Uniseks parfemska voda

Montale Boisé Fruité - Uniseks parfemska voda

Fruits of the Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO27510
Montale Fruits Of The Musk cvetno-voćni je miris za muškarce i žene sa izrazitom notom ruža. Ovaj parfem francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi voćni miris u kombinaciji sa ružama i blagim mošusom. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je parfemu Fruits of The Musk originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili redak čarobni melem. Parfem Fruits Of The Musk inspirisan je vrtom punim voća okupanog italijanskim suncem. Sicilijanske mandarine, Kalabrijski bergamot, kupine, maline i listovi jagode skladno upotpunjuju miris Bugarskih ruža, a ceo sastav podvučen je nežnim, mekim, laganim mošusom. Parfem Fruits Of The Musk kompanije Montale otvara se kao svež miris koji se odjednom svede u slađe tonove. Plemenita ruža pruža mekoću, a senzualni mošus upotpunjuje sveukupni razigrani utisak ovog mirisa koji je pun energije.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Beli mošus
Srce (middle note) List jagode
Glava (top note) Bergamot iz Kalabrije, Mandarina sa Sicilije
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON FRUITS OF MUSK 50ML EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.