Giardino Benessere Crio - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Crio - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Aurelia - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Aurelia - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Salaria - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GB36843
Salaria Giardino Benessere je miris za žene i muškarce. Salaria je predstavljena 2017. godine. Nos ovog mirisa je Paolo Terenzi. Gornje note su mirta i morske alge, srednje note su so i kedar, osnovna nota je mošus.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Kedar, So
Glava (top note) Mirta, Morska trava
Tip mirisa aromaticni, biljni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspirisana prirodom i psihofizičkim blagostanjem proizilazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog šik luksuza, u njemu se nalaze drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već žele da se žive u svakom dahu. Talasi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarima. Dragocjene i prirodne šume velike ličnosti, izraz su najstarijeg i najselektivnijeg parfumerija. Predivni ako se nose pojedinačno, svaki sa svojim originalnim i prirodom inspirisanim raspoloženjem, uzvišeni kad se spoje poput talasa nošenih vjetrom. Ovi se mirisi mogu mješati da bi se stvorio novi personalizovani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
GB Salaria 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalaziUpozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.