Goldfield & Banks Island Lush - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Island Lush - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Silky Woods - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Silky Woods - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Purple Suede - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 205,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GAB67912
Tasmanian lavender – a french affair (Tasmanijska lavanda – francuska afera). Rođena od provansalske lavande koja je uvedena u bogatu klimu Tasmanije prije jednog vijeka, Purple suede odiše mirisom aromatičnih polja lavande opečene suncem, gde su cvjetovi hrskavi od žestoke sunčeve vreline. Uparen sa mirisom sjedla u boji rđe, ovaj senzualni parfem otkriva izrazito bogat i suv mirisni trag. Tasmanian lavender – a french affair (Tasmanijska lavanda – francuska afera). Rođena od provansalske lavande koja je uvedena u bogatu klimu Tasmanije prije jednog vijeka, Purple suede odiše mirisom aromatičnih polja lavande opečene suncem, gde su cvjetovi hrskavi od žestoke sunčeve vreline. Uparen sa mirisom sjedla u boji rđe, ovaj senzualni parfem otkriva izrazito bogat i suv mirisni trag.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Cetalox, Cibet, Agar, Vanila, Virdžinijski kedar
Srce (middle note) Lavanda, Hrastova mahovina, Ruža
Glava (top note) Roze biber, Gvatemalski kardamom, Korijander seme
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks Purple Suede 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.