Goldfield & Banks Bohemian Lime - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Bohemian Lime - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Southern Bloom - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Southern Bloom - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Velvet Splendour - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GAB67905
Velvet Splendour je kao da u obje ruke držite veliku gomilu poljskog cvijeća, izgorelog od sunca, i nježno pritiskate lice u njega. Impresionistička slika duge vožnje kroz otvorenu, prozračnu i vedru prirodu, sa drvećem mimoze (plenarice) koje je rascvjetalo, obiljeležavajući prvi znak proljeća u Australiji. Prvi udah je trenutna mješavina zelenih stabljika, žutih cvjetova, hladnog vazduha i tople svjetlosti. Smio, senzualan i glamurozan.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Heliotropine, Kožni akordi, Opoponak, Pačuli, Tonka zrno, Vetiver sa Haitija
Srce (middle note) Mimoza, Perunika, Pomorandžin cvet
Glava (top note) Hedione, Mandarina
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks Velvet Splendour 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.