Goldfield & Banks Desert Rosewood - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Desert Rosewood - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Blue Cypress - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Blue Cypress - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Wood Infusion - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GAB67902
Luksuzan duboki miris okružen eliksirom bogatog drveća, puterastih korijena i aromatičnih nota. Inspirisana bujnom prirodom blagog Frejzerovog ostrva u Tihom okeanu, uvrštenog na listu baštine, drvenasta infuzija je proslava svih vrsta drveta koje se nalaze na ostrvu. Ovaj miris predstavlja egzotičnu esenciju australijskog drveta, obogaćenu australijskom sandalovinom, irisom i baršunastim agar drvetom (oudom). Ova jedinstvena kombinacija nudi muškarcima i ženama priliku da nose kremasti i bogat miris, napravljen od najplemenitijih biljaka prirode.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Perunika
Glava (top note) Lavanda, Pikantne note, Slatka pomorandža
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks Wood Infusion 100ml Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.