Goldfield & Banks Wood Infusion - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Wood Infusion - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Pacific Rock Moss - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Pacific Rock Moss - Uniseks parfem

Goldfield & Banks Blue Cypress - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
GAB67901
Blue cypress (plavi čempres) je sofisticirani parfem svježeg drveta i aromatičnih začina, koji istovremeno okrepljuje i spušta na zemlju. Mirisnim plavim čempresom završava se dan proveden lutanjem poljima lavande, pačulija i začina. Blue cypress je miris i za muškarce i za žene, inspirisan mirisom rose koja isparava iz mekog lišća dok sunce baca svoje jutarnje zrake preko duge visokih stabala eukaliptusa i čempresa.
Specifikacija
Brend Goldfield & Banks
Pol Unisex
Baza (base note) Klinčić, Čempres, Indonezijski pačuli
Srce (middle note) Eukaliptus, Lavanda, Zvezdani anis
Glava (top note) Anis
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima. Autohtone esencije koje se nikada ranije nijesu koristile Legenda kaže da se sandalovina rađa i raste na poljima zlata Australije... Naši parfemi su kreirani u Australiji, obezbjeđujući najviši nivo kreativnosti. Svaki od njih je pedantno izradio Dimitri Veber (Dimitri Weber), osnivač Goldfield & Banks-a, u saradnji sa najpoznatijim francuskim i australijskim parfemskim kućama i njihovim domaćim parfimerima.
Goldfield & Banks Blue Cypress 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Goldfield & Banks Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.