Kilian Paris Flower of Immortality Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Flower of Immortality Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Vodka On The Rocks Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Vodka On The Rocks Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Bamboo Harmony Refillable - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 250,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI51575
Kao duhovno čišćenje čula, Bamboo Harmony je čista i delikatna. Aroma bijelog čaja začinjena citrusima i zelenom mimozom otvara esenciju bergamota, bigarade i nerolija. Smokvino lišće na završetku doziva vas u mirno meditativno stanje, ležeći na krevetu od meke zelene mahovine.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Smokvin list, Zelenika, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Mimoza, Bambus, Čaj, Začini
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Neroli
Tip mirisa sviježi, citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN BAMBOO HARMONY REFILLABLE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.