Kilian Paris Woman In Gold Refillable Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Woman In Gold Refillable Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Back To Black Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Back To Black Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Black Phantom Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 200,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI47513
Sklad Martinijevog ruma, sličan 'gusarskoj vodi', u srcu daje miris jake kafe, izbalansiran esencijom vetivera. Smrtonosni ugriz cijanida skriva se prijeteće, kao osmijeh od same smrti. Osmjehnite se nazad dok šećerna trska i tamno kremasto sandalovo drvo jamče da naporno putovanja donosi slatku nagradu.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina
Srce (middle note) Badem, Karamela, Heliotrope, Trska šećera
Glava (top note) Crna kafa, Crna čokolada, Rum
Tip mirisa zacinski, slatki, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN BLACK PHANTOM REFILL EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: April 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.