Kilian Paris Moonlight In Heaven Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Dark Lord Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Dark Lord Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 305,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI51566
Otvara se ružičasto-bijelim buketom majskih ruža i najljepšim cvjetovima narandže nošenim pjesmom tri sirene dozivajući iz svog jezgra: tuberozu, egipatski jasmin, sambac i narcis. Ovi izvrsni cvjetovi zamotani su u eliksir od mliječne karamele, čineći ih polu-nevinim, polu-voluminoznim, a sada - sasvim ukusnom zavodnicom.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar
Srce (middle note) Indijska tuberoza, Mleko, Narcis
Glava (top note) Jasmin drvo, Majska ruža, Osmantus
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN GOOD GIRL GONA BAD EXTREME EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.