Kilian Paris Pearl Oud Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Pearl Oud Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Moonlight In Heaven Refillable - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 250,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI51567
Pravi mirisni užitak. Svježi parfem ukusnog manga i svježeg mirisa sambak jasmina u prahu pomiješani su sa kokosovim mlijekom i pirinčem, blijede boje slične mjesečevoj, a sve je umotano u tonka zrno i nježnost vetivera. Unikatni i poznati, ovaj svježi parfem sa egzotičnim mirisom Moonlight in Heaven gura vas da otvorite vrata raja.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Tonka zrno, Vetiver
Srce (middle note) Kokos, Mango, Pirinač
Glava (top note) Grejp, Limun, Roze biber
Tip mirisa citrusni, slatki, tropski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN MOONLIGHT IN HEAVEN REFILLABLE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.