Kilian Paris Pearl Oud Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Pearl Oud Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Intoxicated Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI48089
Neobjašnjivo zarazne, Intoxicated obuzdava žudnju poput šoljice bogate turske kafe, začinjene zelenim kardamomom - i u obliku ulja i absoluta - udvostručuju zarazno uporište ove stimulativne supstance. Toplota se diže poput potoka sa začinjenim cimetom i halucinogenim muškatnim oraščićem. U njegovoj bazi, poput dna osjetljive porculanske krigle, lebdi kristalizovana slatkoća karamelizovanog šećera.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Muškatni oraščić
Srce (middle note) Cimet
Glava (top note) Zeleni kardamom, Turska kafa
Tip mirisa zacinski, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN INTOXICATED EDP 50ml refill Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.