Kilian Paris Intoxicated Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Intoxicated Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI48085
Forbiden Games je primamljiva breskva prelivena medom i posuta korom cimeta iz Laosa, koja prosto poziva da je pojedete. Neodoljivo cvetno nektarno srce koje se sastoji od bugarskog ružinog orpura, geranijumovog burbona i ponoćnog jasmina, uronjeno je u ukusnu vanilu sa madagaskara okupanu medom sa laosa i očaravajućim smolastim uljem opoponaksa
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Med, Opoponak, Vanila
Srce (middle note) Bugarska ruža, Jasmin drvo
Glava (top note) Jabuka, Cimet, Breskva, Šljiva
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN FORBIDDEN GAMES REFILL EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.