Kilian Paris Back To Black Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Back To Black Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Straight To Heaven Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Straight To Heaven Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Liaisons Dangereuses, Typical Me Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 180,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI47503
Povezanost se pojačava dok apsolut pupoljak crne ribizle obilježava ljubavnu mrlju, njeni duboko ljubičasti tonovi isprepleteni sa hedonističkim esencijama sjemenki mošusnog sljeza, uzgajani u toplini ekvatorijalnog terena, oponašajući zagrijane noćne strasti. Apsolut vanilije i mahovine zadržavaju miris malo iznad prirodnog svijeta, čuvajući tajnu malo duže.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Tip mirisa vocni, drvenasti, slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN LIAISONS DANGEREUSES,TYPICAL ME EDP 50ml refill Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.