Kilian Paris Love Don`t Be Shy - Uniseks parfemska voda putno pakovanje

Kilian Paris Love Don`t Be Shy - Uniseks parfemska voda putno pakovanje

Kilian Paris Angels`Share Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Angels`Share Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Roses On Ice Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI54703
Da li je neko raspoložen za note džina destilovanog sa ružom i krastavcem? Parfem Roses on Ice se otvara vodenom svežinom krastavca i aromatičnim bobicama kleke koje podižu stvarajući iluziju leda, okruženu akordom raskošne ruže centifolije. Nakon sušenja sandalovine i mošusa, miris izražava oštar ali duboko utkan karakter džina konzumiranog u njegovom idealnom stanju.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Ruža
Glava (top note) Bobice kleke, Limeta
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN ON ICE EDP 50ml REFILL Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.