Kilian Paris Angel` Share Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Angel` Share Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Rolling In Love Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Rolling In Love Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI53844
Da li je neko raspoložen za note džina destilovanog sa ružom i krastavcem? Parfem Roses on Ice se otvara vodenom svežinom krastavca i aromatičnim bobicama kleke koje podižu stvarajući iluziju leda, okruženu akordom raskošne ruže centifolije. Nakon sušenja sandalovine i mošusa, miris izražava oštar ali duboko utkan karakter džina konzumiranog u njegovom idealnom stanju.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Ruža
Glava (top note) Bobice kleke, Limeta
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN ROSES ON ICE REFILLABLE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.