Kilian Paris Rose Oud Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Rose Oud Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Sacred Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 250,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI67861
Sveti hramovi u Indiji poznati su po tome što posjeduju jedan od najplemenitijih i najzabranjenijih sastojaka parfema na svijetu: sandalovinu Mysore. Ovo „sveto“ drvo je isključivo rezervisano za izgradnju i ukrašavanje hramova, jer se vјeruje da omogućava jedinstvenu, magičnu i mirisnu dušu. Kilian rekreira ovu nevjerovatno složenu sandalovinu, odajući počast jednom od najneuhvatljivijih darova prirode. Sacred Wood dočarava mitsku stranu mirisnog drveta koje vodi na Istok, odajući počast osjetilnim užicima prirode kroz umjetnost parfema. Ova kreacija će biti dio olfaktivne porodice The Cellars u okviru opusa KILIAN PARIS, zbog svog definitivnog, drvenastog karaktera.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Copaiba melem, Mirisava smola, Tolu balzam
Srce (middle note) Amira, Sandalovina
Glava (top note) Slez mošusni, Seme šargarepe
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN Sacred Wood 50ml EDP unisex Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.