Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alambar - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53458
Ovaj miris je Enrikov omaž ikoni i njenom svetu mirisa ćilibara – amber, ambar, alambre, ambra, ambrum, ambarum, Alambar. On je isklesao dragocene čestice zajedno sa zlatnim suzama božanske dive. Ambrakadabra… i miris čini svoju magiju na koži. Sa svojom povećanom koncentracijom elegancije umotane u egzotične arabeske, ova destilacija ćilibara uzbuđuje čula i umiruje kožu. Tople note intenzivno okružuju mirisnu piramidu, ostavljajući za sobom trag čistog ćilibaraOvaj miris je Enrikov omaž ikoni i njenom svetu mirisa ćilibara – amber, ambar, alambre, ambra, ambrum, ambarum, Alambar. On je isklesao dragocene mrlje zajedno sa zlatnim suzama božanske dive. Ambrakadabra… i miris čini svoju magiju na koži. Sa svojom povećanom koncentracijom elegancije umotane u egzotične arabeske, ova destilacija ambera uzbuđuje čula i umiruje kožu. Tople note intenzivno okružuju mirisnu piramidu, ostavljajući za sobom trag čistog ćilibara.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber
Srce (middle note) Amber, Cimet, Vanila
Glava (top note) Amber, Bergamot, Kakao
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV ALAMBAR 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.