Laboratorio Olfattivo Cozumel - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Cozumel - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alambar - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alambar - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53463
Ovaj miris je rezultat Marijinih eksperimenata u alhemiji. Pretvarajući orijentalno drvo i smolu u mirisno zlato, svoju kreaciju je prožela odjecima drevnog i magičnog Egipta, kada je per-fumum bio dar za bogove. Raskošan i topao, ovaj miris je savršena inkarnacija Orijenta. Jednom u kontaktu sa kožom, ove orijentalne smole, drvo i cveće postaju mirisna ponuda bogu Parfemu. U početku je izuzetno senzualan, postaje ukroćeniji i suptilniji kako se pojavljuju njegove srednje note. Ova kreacija je zamišljena kao balzam, čiji početni intenzitet ustupa dugotrajnim baznim notama.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber vanila, Kašmir drvo, Sandalovina
Srce (middle note) Arapski tamjan, List indonezijskog pačulija, Atlas kedar, Mirisava smola
Glava (top note) Amber, Ilang-Ilang
Tip mirisa amber, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV ALKEMI 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.