Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53492
Trebaš mi, Need U. Nekoliko jednostavnih reči dase opiše ekstremna i snažna potreba. U ovom slučaju, potreba parfema za kožom da se izrazi, da ispriča svoju priču, svoje namere. Bez upijanja, bez odeće. Samo koža. Kada se ovaj susret dogodi, Need_U oslobađa svu svoju zavodljivu moć. U početku, citrusna nota limuna i ružičasta nota ružičastog bibera plešu sa Hedione HC, stvarajući čisti miris jasmina, dok belo cveće i morski sprejevi leže na bazi bogatoj belim mošusom i fascinantnim molekulima poput Ambroksana. Molekuli koji se prijanjaju za kožu, baš kao haljina, uspostavljaju odgovarajuću razmenu: parfem i koža, koža i parfem.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Sandalovina, Beli mošus
Srce (middle note) Morski sprejevi, Jasmin drvo, Belo cveće
Glava (top note) Italijanski limun, Roze biber
Tip mirisa mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV NEED_U 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.