Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53525
„Nerosa je parfem realizovan sa Davidom Maruitte-om 2011. godine, ali u to vreme smo verovali da Laboratorio Olfattivo još nije spreman da lansira ovakav miris. Danas umesto toga, Nerosa može savršeno da uđe u našu crnu kolekciju, zahvaljujući dubini, bogatstvu i snazi svoje formule. Miris čija je energija primetna i čiji je omotač jak.” Roberto Drago Uzvišeni šafran otvara ovaj miris pre nego što ustupa mesto moćnoj ruži koja koristi note ouda, ćilibara, sandalovine i kože, i dalje zadržavajući svoju strastvenost i ostavljajući za sobom intrigantan trag parfema. Miris bogat prirodnim sirovinama koji izražava nekoliko aspekata.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Elemi Resinoide, Benzoin, Kastoreum, Kedar drvo, Koža, Agar, Pačuli, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Geranijum, Ruža, Ilang-Ilang
Glava (top note) Klinčić, Gajak drvo, Labdanum, Muškatni oraščić, Šafran
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV NEROSA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.