Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53524
„Sacreste izlazi iz proučavanja drugog parfema koji pokušavam da realizujem već osam godina. Pre dve godine dobio sam probni miris Luca Maffei-a koji je karakterisao nota tamjana koja mi se zaista dopada. Radili smo na toj noti, dovršavali je i učinili je senzualnom sve dok nismo stigli do konačnog projekta, koji mi se potpuno dopada.” Roberto Drago Kompleksna i bogata formula, kreirana da da glas dvema dragocenim notama tamjana koje se odmah povezuju sa cistusom, elemijem i drugim začinskim sastojcima koji se pojavljuju u gornjim notama i na drvenastoj mošusnoj osnovi. Senzualni i duboki tamjan: parfem sa karakterom.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Gajak drvo, Mošus, Virdžinijski kedar
Srce (middle note) Hiperesencija tamjana, Ugljovodonična smola, Crni biber
Glava (top note) Kardamom, Cistus labdanum, Elemi, Šafran
Tip mirisa balsamicni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV SACRESTE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.