Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nun - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53502
Pod ovom palindromskom rečju, Stari Egipćanin je podrazumevao iskonsku vodu, drugim rečima Boga Nuna. Prema legendi, ova voda je iznedrila lotos, cvet koji se tokom noći skrivao u vodi, da bi se ponovo otvorio kad grane sunce. Dok je cvetao, cvet je otkrio boga Sunca Atuma. Miris se otvara evidentnim citrusnim notama, u kojima kruška otkriva svoju slatkoću spajajući se sa srcem rascvetalog lotosa, jasmina i ylang ylanga. Drvo, čilibar i mošus igraju završne note ovog mirisnog akorda. Otuda simbolika boga Sunca, preporoda. Ovaj miris potiče od Nuna i otvara se pri sijanju sunca, dok se njegovi mirisni molekuli šire u vazduh. To je počast ovom ikoničnom, simboličnom cvetu.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Plavo drvo, Mošus
Srce (middle note) Bijeli lotus, Jasminum Grandiflorum, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Limun, Neroli, Kruška
Tip mirisa cvetni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV NUN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.