Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Luci ed Ombre - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Tango - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 350,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60471
Oko tebe su šaputanja, zabava je vesela. Tiha muzika u pozadini postepeno postaje sve glasnija. Krešendo. Čašu, drugu čašu. Ron y miel. Opojni, amber nektar. Opojno kao miris rascvjetalog jasmina, nošen toplim ljetnjim naletima. Krešendo. Susrećeš se sa njenim pogledom – ona prošaputa par reči. Primjećuješ ga - to je Lunfardo. Čelo ti je oliveno znojem. Sol se topi u šećeru likera. Noć i tango su na vašoj strani. Krešendo. Zaglušujući poziv. Vazduh postaje još topliji. Svjestan si da će te to povrijediti. Ipak, ne možete da odolite. Ustaješ i krećeš ka plesnom podiju... lice joj se osvijetli osmijehom koji osvijetljava noć... To je sve za čim žudiš, sada. Topao i senzualan parfem. Intenzivan krešendo. Amber nektar.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Koža, Mošus, Mahuna vanile, Tonka zrno
Srce (middle note) Kumin, Jasmin, Pačuli, Ružino ulje
Glava (top note) Bergamot, Crni biber, Kardamom
Tip mirisa amber, zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
КONCEPT: Мuzička opera. Brend је zasnovan na italijanskom naslijedju umjetnosti, dizajna i „Мuzičke opere“. Bočice su dio dizajna, a mirisi su organizovani u djelima, poput Scena u Operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolje“, što je mnogo pomoglo da se poveća svijest i sljedbenici našeg brenda širom svijeta. NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svijetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvijezde u usponu.
MASQUE M. TANGO EDP 35ML Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.