Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Times Square - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60497
Miris Njujorka. Miris oštrog duvana. Saobraćajna gužva izgleda beskrajna. Ljudi su čudni. Modna dama sa blistavozelenim štiklama naručuje ogromnu perecu. Cimet i pomfrit. Senf i karamela. Večeras mi se ide u šetnju. Idi po moje kolače i hamburger. I udahni gradske mijazme dok stižeš do mesta.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina
Srce (middle note) Osmantus, Tuberoza
Glava (top note) Lešnik
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
КONCEPT: Мuzička opera. Brend је zasnovan na italijanskom naslijedju umjetnosti, dizajna i „Мuzičke opere“. Bočice su dio dizajna, a mirisi su organizovani u djelima, poput Scena u Operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolje“, što je mnogo pomoglo da se poveća svijest i sljedbenici našeg brenda širom svijeta. NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svijetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvijezde u usponu.
MASQUE M. TIMES SQUARE Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.