Montale Aoud Ever - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Ever - Uniseks parfemska voda

Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Amber and Spices - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO10761
Suva toplina najdragocenijih šuma orijenta - sandalovine iz Indije, ebonovine, oud-a - odiše baršunastim amberom i ružama iz Maroka, prekrivenim tajanstvenim aromatičnim bogatstvom začina: muškatnim oraščićem iz Indonezije i kuminom iz Egipta.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Ebanovina, Sandalovina
Srce (middle note) Kumin
Glava (top note) Muškatni oraščić, Ruža
Tip mirisa zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON AMBER AND SPICES EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: avgust 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.