Montale Oudmazing - Uniseks parfemska voda

Montale Oudmazing - Uniseks parfemska voda

Montale  Sweet Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale Sweet Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Lagoon - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO23740
Tajanstveni osmantus zaslađen sočnom mandarinom sa Sicilije, poziva vas na intimno putovanje, gde, vođeni mističnim cvetom lotosa i senzualnom gardenijom sa Tahitija, otkrivate nezaboravne note hrastove mahovine, gajak drveta iz Paragvaja i vetivera sa Haitija.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Gajak, Mahovina, Vetiver
Srce (middle note) Lotus, Tahićanska gardenija
Glava (top note) Osmantus, Aroma mandarine
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON AOUD LAGOON EDP 50ML Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.