Montale Sandflowers - Uniseks parfemska voda

Montale Sandflowers - Uniseks parfemska voda

Montale Red Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale Red Aoud - Uniseks parfemska voda

Montale Crystal Flowers - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO14283
Montale Crystal Flowers je cvetni orijentalni miris za muškarce i žene sa svojstvenom notom ruže. Ovaj parfem francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi nežan i senzualan miris sa osvežavajućim tonovima. Kao i svi mirisi brenda Montale, vredan divljenja, ali ipak pomalo enigmatičan, Pierre Montale dao je parfemu Crystal Flowers originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili redak čarobni melem. Aromatična kompozicija Crystal Flowers Montale sastoji se od nota mandarine, ruže, đurđevka, ambre i mošusa. Ruža iz doline Dades u Maroku i osvežavajuće italijanske mandarine pridružuju se laganom mošusu, đurđevka i ostalim notama čudesno nežne i senzualne arome koja spaja dominantni aspekt ruže sa mošusom i drugim cvetnim i citrusnim atributima. Rezultat je vrlo prijatno nosiv, bogat, ali ipak nežnog mirisa, koji je ujedno čudesan i neobičan.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Ruža
Srce (middle note) Đurđevak, Mošus
Glava (top note) Amber, Mandarine
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON CRYSTAL FLOWERS Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Novembar 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.