Montale Full Incense - Uniseks parfemska voda

Montale Full Incense - Uniseks parfemska voda

Montale Blue Amber - Uniseks parfemska voda

Montale Blue Amber - Uniseks parfemska voda

Montale Dark Aoud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO17435
Montale Dark Musk je drvenast miris za muškarce i žene sa karakterističnom notom oud-a. Ovaj parfem francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi varijaciju na temu mračnog i intenzivnog mirisa drveta oud-a. Kao i svi mirisi brenda Montale, vredan divljenja, ali ipak pomalo enigmatičan, Pierre Montale dao je parfemu Dark Musk originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili redak čarobni melem. Centralna aromatična komponenta u Dark Musk parfemu, stablu drveta Aquilaria koje je tako voleo Pierre Montale, takođe poznato kao orlovo drvo, agarwood, oud, aoud ili (na Arapskom) oudh, fascinantan je materijal sa aromom smole i najskuplje drvo na svetu, a vekovima se koristi za pravljenje tamjana i (naročito Arapskih) parfema. Ovaj zaista kraljevski sastojak, koji se ponekad naziva i „tečno zlato“ ili „drvo bogova“, u kombinaciji je sandalovinom u Dark Musk Montale parfemu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Agar drvo, Koža, Šafran
Glava (top note) Agar drvo, Crni biber
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON DARK AOUD EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jul 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. . Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.