Montale Vanilla Cake - Uniseks parfemska voda

Montale Vanilla Cake - Uniseks parfemska voda

Montale Aqua Gold - Uniseks parfemska voda

Montale Aqua Gold - Uniseks parfemska voda

Montale Fantastic Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO35189
Bogat, nijansiran i topao, Fantastic Oud otkriva sirovi karakter oud-a. Ruža, pačuli, duvan, tamjan i stirax stapaju se sa punim notama kože, sandalovine i ambre.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Koža, Sandalovina
Srce (middle note) Tamjan, Pačuli, Ruža, Duvan, Stirak
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON Fantastic Oud 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2018. Godina proizvodnje 2018. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalaziUpozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.