Montale Soleil de Capri - Uniseks parfemska voda

Montale Soleil de Capri - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Night - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Night - Uniseks parfemska voda

 Montale Intense Tiare - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO13231
Montale Intense Tiare je cvetni orijentalni miris za muškarce i žene sa prepoznatljivom notom tahićanske gardenije. Ovaj miris francuskog branda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi čarobni miris koji spaja izuzetnu gardeniju sa Tahitija sa drugim majstorski kombinovanim notama. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je Intense Tiare parfemskoj vodi originalni lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu. Aromatična kompozicija Montale Intense Tiare izgrađena je oko središnje note posebne Tahićanske gardenije (cvet Tiare), koja je povezana sa izuzetno atraktivnim mirisom. Lokalni stanovnici koriste ovaj prirodni dragulj tropskog Tahitija za tkanje tradicionalnih cvetnih venaca za posetioce ostrva, koje im pružaju kao znak dobrodošlice. Besmrtna Tahićanska gardenija upotpunjena je tonovima kokosovog oraha, ruža, jasmina, ilang-ilanga i va
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Ruža
Srce (middle note) Kokos, Tahićanska gardenija
Glava (top note) Jasmin drvo, Vanila
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON INTENSE TIARE EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.