Montale Aoud Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Ever - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Ever - Uniseks parfemska voda

Montale Mukhallat - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO10934
Montale Mukhallat je orijentalni, slatko voćni miris za muškarce i žene sa karakterističnom notom vanile. Ovaj miris francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju nudi delikatnu harmoniju prijatno slatkih mirisa. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je parfemskoj vodi Mukhallat originalan lik koji evocira čudesni eliksir ili retku čarobnu salvu. Delikatna harmonija slatkih jagoda i slatkih badema kombinuje se sa balzamom iz Perua i madagaskanskom vanilom u kompoziciji koja je delikatno prekrivena laganim mošusom.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Balzam
Srce (middle note) Mošus
Glava (top note) Jagoda, Vanila
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON MUKHALLAT EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jul 2018. Godina proizvodnje 2017. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.