Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Chocolate Greedy - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

Montale Santal Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO14318
Montale Santal Wood drveni je orijentalni miris za muškarce i žene s izrazitom notom sandalovine. Ovaj parfem Eau de Parfum iz francuske marke parfema koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima s Orijenta i Arabije i zanimanju za njihovu očaravajuću povijest nudi veličanstven miris sandalovine u originalnoj kombinaciji s morskim i začinjenim tonovima. Kao i svi mirisi marke Montale, vrlo cenjeni, ali pomalo zagonetni Pierre Montale dao je Santal Wood Eau de Parfum izvorni lik koji evocira čudesni eliksir ili rijetku čarobnu salvu.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Mahovina
Srce (middle note) Sandalovina
Glava (top note) Morska voda
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON SANTAL WOOD Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.