Montale Santal Wood - Uniseks parfemska voda

Montale Santal Wood - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO62421
Wood on Fire, mračni i duboko mistični miris sa gorućom aurom koja grije srca. Pravo iz plamena, ovaj smjeli miris će zapaliti vašu dušu nježnim notama oud drveta, sandalovine i korijena spaljenog vetivera. Njegove dimljene note, uveličane snažnim akordom vanile, u spoju sa mističnim amberom, odjekuju mirisom istorije svijeta.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Tamjan
Srce (middle note) Agar, Sandalovina, Koreni vetivera
Glava (top note) Amber, Labdanum, Vanila
Tip mirisa note dima, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MONTALEWood On Fire EDP 100 ML. Parfemska voda u spreju 100ml za muskarce Proizvođac: Montale Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.