Montale  Black Musk - Uniseks parfemska voda

Montale Black Musk - Uniseks parfemska voda

Montale Sweet Oriental Dream - Uniseks parfemska voda

Montale Sweet Oriental Dream - Uniseks parfemska voda

Montale White Aoud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO14326
Snaga Damaske ruže, koju su podvukli Indijski šafran i Arapski oud, priprema praškastu mekoću sandalovine, vetivera i pačulija, preko elegantne dubine dragocenog ambera i suptilne vanile.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Jasmin drvo, Vetiver
Srce (middle note) Amber, Kardamom, Labdanum, Pačuli
Glava (top note) Ruža, Šafran, Sandalovina, Vanila
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON WHITE AOUD Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jul 2018. Godina proizvodnje 2017. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.