NISHANE B 612 - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE B 612 - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Zenne - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Zenne - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Karagoz - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 215,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53977
KARAGOZ je posveta razigranim životnim poslasticama, duhovitosti, direktnosti i iskrenosti. Uživaj da budeš primećen baš kao čuveni lutkarski lik „Karagöz“. Veseli otvaranje s ananasom i začinskim biljem prati snažna ličnost koja dolazi iz bogatog srca sačinjenog od nerolija, jasmina i pačulija. Vetiver, drvo agara i ćilibar trebalo je da budu poslednji potezi četkice za prikaz ovog razigranog lika. - Zaista "vidljiv" miris baš kao lik Karagöza - Prikazano kao jedno od najboljih novih lansiranja godine - Prikazan kao jedan od najjačih mirisa koji dugo ostaju u vazduhu i dugo traju
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Amber, Vetiver
Srce (middle note) Jasmin drvo, Neroli, Pačuli
Glava (top note) Ananas, Crno grožđe, Garni buket
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE KARAGOZ Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.