NISHANE Karagoz - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Karagoz - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hacivat - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Hacivat - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Zenne - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53976
ZENNE je posveta lepoti, energiji, samopouzdanju i flertovanju. Inspirisan ženskim likom u tradicionalnom lutkarstvu senki, Zenne će vas teleportovati u enigme rajskih vrtova prepunih radosti i romantike sa namernom mešavinom voćnih i cvetnih akorda uz vanilu, ambru i mošus u osnovi. - Sjaji voćnim cvetnim mirisom - Prikazan kao jedno od najboljih novih lansiranja godine - Prikazan kao jedan od najjačih mirisa da dugo ostaje u vazduhu i dugo traje - Postaje najprodavaniji posebno među ženama mušterijama koje vole voćno cveće
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mošus, Vanila
Srce (middle note) Gardenija, Sandalovina, Turska ruža
Glava (top note) Crna ribizla, Grejp, Rabarbara
Tip mirisa cvetni, vocni, mošusni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE ZENNE Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.