NISHANE Wulong Cha X - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Wulong Cha X - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Unutamam - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Unutamam - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Nanshe - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 225,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53989
NANSHE je ime sumerske boginje plodnosti, vode i društvene pravde, za koju se verovalo da je zaštitnica snova i proročanstava. Čuvala je siročad i udovice, nadgledala pravednost, svežu vodu, ptice i ribe, plodnost i favorizovala proroke, dajući im sposobnost da tačno tumače snove. Zajedno sa parfimerom Cecile Zarokian, glavni izazov je bio stvoriti miris koji odražava ljubaznost, saosećanje, gostoljubivost i mudre atribute ove božanske figure. Ima za cilj da donese plodnost za više pozitivnih vibracija i duša kako bi svet učinio boljim i pravednijim mestom za život. Svet u kome se brinu o zaboravljenim, siromašnim, usamljenim i obespravljenim. Moto NANSHE je „Budi zaštitnik snova i proročanstava“. Okružen uzvišenim akordom ruže koji su mnoge civilizacije naširoko koristile da bi pomogle plodnosti, NANSHE sugeriše poetske emocije sa zemljanim aromama koje će mistično dočarati pozitivnost čak i u najmračnijim vremenima.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Iris, Mošus, Pačuli, Puderaste note, Sandalovina
Srce (middle note) Vodeno voće i cvijeće, Arapski jasmin absolut, Ruža absolut, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Kardamom, Seme šargarepe, Yuzu zest
Tip mirisa cvetni, vocni, puderasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE NANSHE Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.