NISHANE Ani - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Ani - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Safran Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53981
Colognise je posveta turskoj tradiciji korišćenja kolonjske vode od limuna u bočicama, kao svojevrstan način iskazivanja gostoprimstva. Glavni izazov je bio stvoriti upečatljiv i dugotrajan miris na bazi limuna u čast tradicije.
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Koža, Mošus
Srce (middle note) Magnolija, Šafran
Glava (top note) Cedrat, Marakuja voće, Crveni grejpfrut
Tip mirisa citrusni, mošusni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE SAFRAN COLOGNISE PARFUM 50ml Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Februar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.