NISHANE Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Colognise - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE B 612 - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE B 612 - Uniseks parfemski ekstrakt

NISHANE Vain & Naive - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 225,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI53979
VAIN & NAIVE je posveta svakoj „jedinstvenoj ljubavi“ ikada doživljenoj na zemlji. Vreme koje ste potrošili za svoju ružu čini vašu ružu toliko važnom. Otkrijte očaravajući miris cveta u koga je Mali Princ zaljubljen, što je istovremeno sujetno i naivno. Možda postoje milioni ruža na celom svetu, ali ti si moja jedina, jedinstvena ruža. - Ovaj parfem je kreiran u Barseloni sa Nishane-ovim kreativnim direktorima i parfimerom Chrisom Mauriceom (koji je ujedno i glavni parfimer brendova kao što su Xerjoff i Sospiro) - Prikazano kao jedno od najboljih novih lansiranja 2018. godine - Snažan cvetni miris koji slika voljenu galaktičku ružu Malog Princa - U romanu vidimo da prinčeva ljubav prema svom cvetu mu zadaje mnogo bola i slomljeno srce. Cvet raste iz čudnog semena koje nekako sleti na prinčevu planetu. Prvo što saznajemo o njoj je da je lepa. - „Vreme koje ste potrošili za svoju ružu čini vašu ružu toliko važnom.”
Specifikacija
Brend NISHANE
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Mošus, Pačuli, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Kedar, Jasmin drvo, Šljiva, Malina, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sjedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svijetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mješajući sve akorde iz cijelog svijeta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE vjeruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umjetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019. godine u okviru kolekcije pod nazivom „Extrait de Cologne“ koja ima 18% koncentracije esencije.
NISHANE VAIN & NAIVE Extrait 50ml Ekstrakt Parfema 50mll uniseks Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.