Perris Monte Carlo Vetiver Java - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Vetiver Java - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC54736
Prvi put dospela u Provansu sredinom XIX veka, mimoza je do tada je cvetala visoko u krošnjama drveća u okolini Hajd Parka i Kristal palasa. Britanska porodica je zatražila dozvolu da zasadi elegantno drvo mimoze na francuskoj rivijeri, gde su provodili zimski period. Ispostavilo se da je potražnja za cvetom mimoze postala toliko velika da je drvo moralo biti posađeno u Taneronu. Ekstrakt mimoze se prvi put pojavio u parfemskom svetu četrdesetih godina XX veka. Od tada, mimoza je nezaobilazan sastojak mnogih poznatih i prestižnih parfemskih kompozicija. Mimosa Tanneron se može opisati kao oda nežnosti, slatkoće i ljubavi koja buja.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Ruža, Beli mošus
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC MIMOSA TANNERON EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.