Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Jasmin De Pays - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Jasmin De Pays - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC54733
Lavanda je duša Provanse. U vreme berbe, večeri su ispunjene njenom aromom... a zalazak sunca obojen cvetovima rasutim po poljima. Naziv regije Provansa nastao je od „Provincia Romana“. Stari Rimljani su prilikom svojih osvajanja, doneli i lavandu u ovaj kraj i nesvesno je načinili, jednim od najbajkovitijih predela na svetu. Očaran lepotom pejzaža, parfimer Jean Claude Elena, kreirao je veselu kompoziciju pod nazivom Lavande Romaine, koja kako on navodi - peva i pleše letnju melodiju.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Beli mošus
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
INOVATIVAN, SMEO, SVOJSTVEN, A IPAK POTCENJEN. Perris Monte Carlo je savršen balans tradicije i inovacije. Tradicionalno, to je izvor prirodnih sastojaka i postupak ekstrakcije poštujući drevne mudre metode. Inovativno, to je prava formulacija koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. Kreativni direktor, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same mirise parfema, a ne na marketing imena brenda. Strast za vraćanjem prave vještine parfumerije je glavna manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je snabdevanje najboljih sirovina iz cijelog svijeta s tradicijom i modernim inovacijama koje su prepletene kako bi stvorili jedinstvene mirise Perris Monte Carlo.
PMC LAVANDE ROMAINE EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.