Ramon Monegal Soul Oud - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Soul Oud - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Alhambra Oud - Eau de Parfum Unisex Parfum

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 490,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61744
Citadela Alhambra u Granadi, UNESCO-va svetska baština od 1984. godine, je suština Al-Andalusa. Bila je to kraljevska rezidencija iz 11. vijeka iz koje zamišljam, kako lebdi u vazduhu, užarena moć Oud-a u njihovim raskošnim palatama. Sanjarska fantazija Assam Vintage Oud-a koju sam poštovao u njenoj apsolutnoj čistoti.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Breza, Agar
Srce (middle note) Jasmin, Agar, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Pomorandžin cvet, Agar
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umjetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspijevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dijela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umjetnici osme umjetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sjećanja.
Ramon Monegal Alhambra Oud 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.