Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Ole - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Flamenco - Eau de Parfum Unisex Parfum

Ramon Monegal Faisa - Eau de Parfum Unisex Parfum

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 320,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61725
Faisa od Ramon Monegala je drveni začinski miris za žene i muškarce. Faisa je predstavljen 2020. Parfem je kreirao Ramon Monegal. Faisa je nastala kao olfaktorna slika Španije, inspirisana njenim vrijednostima i apstraktnom imenicom koju mašta Ramona Monegala želi da iskaže: Radost življenja u čistoj radosti! Poput južne svjetlosti, budne i oslobođene, sa vitalnom euforijom blistavog jabukovača iz kojeg, među bijelim jasminima, izbija zlatna boja mimoze i šafrana. To je blistava emocija, cvjetna magija, uzbuđenje i euforija. To je prisustvo, mjesto i trenutak za pamćenje. To je čista sreća.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Tonka, Vanila
Srce (middle note) Mimoza, Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Limun, Šafran, Ilang-Ilang
Tip mirisa vocni, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umjetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspijevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dijela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umjetnici osme umjetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sjećanja.
Ramon Monegal Faisa 100ml edp Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.