Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53789
Black Gemstone poštuje sveti Crni Kamen u Meki. Kroz Crni Kamen, za koji se veruje da je pao iz raja, Stefan Humbert Lukas nas ovim mračnim parfemom poziva na duhovno hodočašće. U parfemu su prokuvana esencija smirne sa drvenastim notama mešavine tri vrste kedrovine uz dašak limuna. Nežan poput gline, ovaj miris zaokružuju note tamjana.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Tamjan, Tikovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Mirisava smola
Glava (top note) Limun sa Sicilije, Fuzija 3 različite vrste kedra
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Black Gamstone 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.