Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Black Gemstone - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas 2022 Generation - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53787
Nakon posete Kataru, Stefan Humert Lukas bio je impresioniran kako se njegova prestonica tako brzo menjala. Umetnički kompleksi i neboderi koje je izgradio najbolji svetski arhitekta. Ipak, uprkos internacionalnom izgledu ovog razvoja, mesto je odlučno u nameri da sačuva i zadrži svoje snažno nasleđe. SHL je 2012. zamislio miris u kojem će se, deset godina kasnije, običaji predaka susreti sa modernim svetom. Čitava generacija je uzbuđena i sprema se. Uzdiže se do mosta na kome se percepcije i uverenja mladih povezuju. 2022. - živahni intenzivni parfem. Moderne voćne note crne ribizle i svežina juzua nasuprot tradicionalnog ouda iz Kambodže. Osnažen začinima i smolastim notala, ovaj miris predstavlja drskost, snagu i savremenost.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Muški
Baza (base note) Dragoceni agar, Balzamik, Začini
Srce (middle note) Kambodžijski agar
Glava (top note) Crna ribizla, Nana, Yuzu zest
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS 2022 Generation 50 ml EDP Parfemska voda 50ml za muskarce Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.