Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 245,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53799
Kako bi proslavio 7 godina od nastanka kolekcije 777, Stefan Humbert Lukas se ponovo povezuje sa svojom originalnom inspiracijom i naglašava duhovnost i čuda Istoka. Isra & Miraj, uzvišena priča o orijentu, govori o noćnom putovanju pod mesečinom i usponu na sedmo nebo. Ovaj miris predstavlja duhovno i inicijacijsko putovanje koje vodi do obećane nade, mira i ličnog ispunjenja. Potraga za apsolutnim gde su najdragocenije sirovine korišćene kako bi se stvorio parfem koji teži savršenstvu. Senzualan i telesan, parfem otkriva intenzivan balzam od ambre, obavijen magičnim cvetom heliotropa. Beli i smeđi mošus daju osećaj još jednog sloja kože. Suptilno dodati oud dovodi drvenaste i animalne note koje pružaju snagu mirisu i dubok karakter. Prefinjeno delo, u kojem se veština francuskog parfimerstva usmerava na tri mitska sastojka velikih parfema orijenta - ambru, mošus i oud.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Misore sandalovina, Koža, Prirodni agar, Pačuli, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Heliotrope, Absolut osmantusa
Glava (top note) Bergamot, Muškatni oraščić, Mandarine, Cejlonski cimet
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Isra & Miraj 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.