Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Khol De Bahrein - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53771
Khôl de Bahreïn je glamurozan miris koji dočarava Khôl - drevni način ulepšavanja očiju koji su koristili egipatski faraoni i kraljice a i danas se koristi na Bliskom Istoku. Fantastični prikaz šminke u ovom zavodljivom parfemu postignut je puderastim notama ljubičice i sjajnim firentinskim irisom. Omaž eleganciji podvučen toplim notama ambre i nugata. Suptilni i intimni miris sa tonom ambre - graciozno oružje zavođenja.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Mošusno balzamik note
Srce (middle note) Iris u prahu, Smeša benzen ambera, Sandalovina
Glava (top note) Ljubičica, Nugat, Smole
Tip mirisa drvenasti, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Khol De Bahrein 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.