Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea Iris - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 163,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53779
Panthea je persijska boginja svega. Čisto biće koje je inspirisalo Stefana Humbert Lukasa da stvori beli miris sačinjen od belih sirovina. Poput Kleopatrine mlečne kupke, miris je kremast i sapunast, sa notama sandalovine, belog mošusa i irisa. Utisak beline dočaravaju delikatni jasmin i suptilni beli čaj. Miris za anđele i boginje koje hodaju među nama, ili prosto one koji zrače čistotom.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina, Beli mošus, Tonka zrno
Srce (middle note) Apsoluna perunika, Jasmin drvo, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot, Ružičaste bobice, Beli čaj
Tip mirisa cvetni, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Panthea 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.