Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Taklamakan - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Rose De Petra - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Une Nuit a Doha - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SHL53775
Inspirisan letnjim noćima u glavnom gradu Katara, Une Nuit à Doha je topao, gurmanski miris, nevin poput ponoći nakon koje pada noć. Eksplozija đumbira i karamelizovanih citrusa dočaravaju obližnje pijace orijentalnih slatkiša i začina. Glatko, nežno i prefinjeno smilje meša se sa notama vanile i duvana, toplo poput povetarca iz pustinje u kojoj je grad stvoren. Divna šetnja gradom kada padne noć, a ulice ožive.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Pol Unisex
Baza (base note) Braon duvan, Vanila
Srce (middle note) Cvet smilja sa Korzike, Vetiver sa Haitija
Glava (top note) Djumbir, Zvezdani anis, Kristalizovana mandarina
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Maštajte, mislite izvan redovnih okvira, rušite kulturne barijere i ujedinite ih, uviiek idite dalje u ljepoti i kvalitetu. Ovo su vrednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje na kojem se njegov tvorac izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i nepresušnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postepeno upisivati dodiri boja, muzičkih nota, poezije i slika. Neprekidna inspiracija koja dolazi iz slikarstva, književnosti i muzike, oživljena je najlepšim sirovinama parfemske industrije. Proces konačno može da počne: harmonija se susreće sa snagom želje kreatora da parfimerstvo prikaže kao najuzvišeniju umjetnost.
STEPHANE HUMBERT LUCAS Une Nuit a Doha 50 ml EDP Parfemska voda 50ml uniseks Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.